Dunga, eller Carlos Bledorn Verri, som han også heter, har lenge vært favoritt til den ledige Brasil-jobben etter at Felipe Scolari måtte gå etter VM. Nå melder flere aviser at det bare er et tidsspørsmål før 50-åringen blir presentert.

Dunga var trener for landslaget fra 2006 til 2010, men fikk sparken da laget tapte kvartfinalen i VM i Afrika mot Nederland.

Nedtur

Brasil-stjernen Neymar mener laget hans måtte betale prisen i VM for å ha havnet i bakleksa.

I et eksklusivt intervju med TV-stasjonen Globe slår Neymar fast at Brasil i beste fall fortjente karakteren 7 av 10 mulige for innsatsen under mesterskapet på hjemmebane.

Neymar mener brasilianerne må akseptere at landslaget ikke er hva det en gang var.

— Brasiliansk fotball har falt bakpå. Tyskland og Spania er foran oss. Vi har havnet i bakleksa, og vi må være ærlige nok til å erkjenne det, sa han i TV-intervjuet.Brasils drøm om en sjette VM-tittel ble revet i fillebiter da Tyskland knuste vertsnasjonen hele 7-1 i semifinalen. Neymar mener det ikke var noen spesielle årsak som førte til den spektakulære kollapsen.

— Det ble ikke gjort noen konkrete feil av «Selecao». Jeg er ikke en som forstår store mengder taktikk, sa Barcelona-stjernen da han ble spurt om å sette fingeren på noe trenerapparatet kunne gjort annerledes.

Neymar ønsker ikke å legge skyld på Luiz Felipe Scolari, som trakk seg som brasiliansk landslagssjef etter VM.

— Jeg hadde en leder som var en av de beste brasilianske trenerne jeg har hatt.

(100% Sport / ©NTB)