Torsdag ettermiddag denne uken takket Petter Northug ja til å møte Norges Skiforbund (NSF) — i håp om å finne en løsning i den langvarige sponsorkonflikten.

Men det ser ikke ut som partene har hastverk med å sette seg sammen rundt bordet.

Skiforbundet tror på Northug-enighet

Leder av langrennskomiteen i Norges Skiforbund, Torbjørn Skogstad, bekrefter overfor Aftenposten at tidspunktet for møtet ennå ikke er avtalt.

HÅPER PÅ NORTHUG-LØSNING: Torbjørn Skogstad, leder i langrennskomiteen i Norges Skiforbund. Foto: NTB scanpix

– Northug har reist på ferie til Kypros. Betyr det at dere har hatt det annonserte møtet?– Nei, vi har ikke hatt møtet. Og vi har ikke bestemt tidspunktet ennå. Men vi er enige om å møtes.

– Visste dere at Northug skulle på ferie?

– Vi har ikke diskutert hva Petter planlegger privat, men jeg har forstått at han dro på ferie.

– Har dere et ønske om å få møtet unnagjort innen kort tid?

– Det tror jeg alle parter er tjent med.

– I lys av det som har skjedd de siste dagene, har dere troen på at dere kan komme til enighet?

– Ja, det håper vi jo. Det er derfor vi møtes, ellers hadde vi ikke takket ja til møet. Vi får inderlig håpe at vi kan bli enige på et vis, sier Torbjørn Skogstad.

Petter Northug dro rett fra flyplassen til Odin restaurant på Ayia Napa. Her er han sammen med restauranteier Sotiris Papadopoulos (f.v), artist og tidligere glamourmodell Carina Dahl og fotograf Erlend Stokkedal. Foto: Privat

Restauranteier om Northug: — Koste segI mellomtiden er altså Petter Northug på ferie i sydligere strøk. Fredag morgen satte han seg på flyet til Kypros og Ayia Napa. På bildet øverst i saken ser du skikongen, sammen med restauranteier Sotiris Papadopoulos (f.v), artist og tidligere glamourmodell Carina Dahl og fotograf Erlend Stokkedal, på Odin restaurant i den kypriotiske byen.

– De var glade og koste seg. De hadde akkurat kommet fra flyplassen og var glade for å være her, forteller restauranteier Sotiris Papadopoulos til Aftenposten.

– Vi koste oss. Jeg drakk litt vin og Petter drakk alkoholfrie drinker, sier Papadopoulos.

Ifølge manager Are Sørum Langås har Northugs ferie til Ayia Napa vært planlagt i lang tid.

— Petter har nylig kommet hjem etter tre uker med tøff trening i høyden. Han har reist på en lenge planlagt langhelg til varmere strøk, sa han til adressa.no fredag kveld.