Abdisalam Ibrahim ønsker å forlate Manchester City og få til en avtale med en ny klubb før overgangsvinduet stenger 31. januar, melder SkySports. Midtbanespilleren har vært utlånt til blant annet Strømsgodset, og figurerte på seriemesterens midtbane sist sesong.

City skal være villige til å la den norsk-somaliske spilleren forlate klubben vederlagsfritt, men i og med at 22-åringen har vært Citys eiendel siden 2007, kommer de til å kreve en viss sum i utdanningskompensasjon for spilleren.

Interesse fra en rekke klubber

Ibrahim startet City-karrieren hos klubbens akademi, og var sett på som en fremtidig stjerne, men har aldri klart å innfri forventningene. Dette har ført til tre utlånsavtaler under tiden hos de lyseblå fra Manchester. Scunthorpe og NEC Nijmegen først, i tillegg til nevnte Strømsgodset i siste omgang. Ibrahim var i Godset både i 2012— og 2013-sesongen.

En rekke klubber skal ha vist interesse for Ibrahim, og etter det SkySports kjenner til, skal det være snakk om Swansea, Fulham, St. Etienne, Nantes, Hamburg, Stuttgart, Udinese, Fiorentina og Sevilla.

Skuffet over få sjanser

Forrige uke fikk midtbanemannen sin debut for det norske landslaget, da han kom inn som innbytter i 2-1-seieren mot Moldova i Abu Dhabi.

— Det føltes godt å få prøve seg der, og nå håper jeg å finne ut hva fremtiden bringer innen de neste sju til ti dagene. Jeg vil spille for en klubb hvor jeg både kan utvikle meg som spiller og lære av en dyktig trener, sier Ibrahim.

— Jeg er veldig skuffet over hvordan City-karrieren endte, da jeg mener at jeg ikke fikk nok sjanser til å spille og trene med førstelaget. Da jeg kom til klubben var målet å bli der resten av fotballkarrieren.