– Christer er veldig populær i Isberget og blant andre også. Vi har i hele år håpet han skulle få innhopp på Alfheim og vist seg fram i eliteserien. Det fikk vi ikke, men vi har sett at han har gjort en del mål for TIL 2. Det er ikke tvil om at han har kvaliteter som vi også kunne hatt bruk for i eliteserien. Men i ettertid blir det bare hypotetisk, sier Masternes til iTromsø.

På diverse nettforum er det mange supportere som er misfornøyd med TILs Johnsgård-avgjørelse.

– Er du uenig i avgjørelsen om ikke å gi ham ny kontrakt, Masternes?

Isbergets leder Alf Edvard Masternes skulle ønske at Christer Johnsgård fikk fortsette i klubben (Arkivfoto)

– Jeg vet ikke hva som er bakgrunnen, så det blir litt lett å bare si seg enig eller ikke enig. Jeg skulle ønske han var god nok for stallen for ett år til. Han virker veldig motivert for det og var som sagt populær blant supporterne, sier Masternes.

– Når en spiller ble signert ble det i vår og vinter sagt at dette var spillere vi hadde bruk for. Det tok ei stund før signeringene kom, og en skulle tro det var gjort gode vurderinger. Jeg skjønner ikke helt grunnen for at han ikke ble signert siden han først var i stallen.

Ettersom Sofien Moussa har forlatt Tromsø, har TIL per nå to spisser færre i troppen.

– Nå håper jeg først og fremst TIL bruker litt tid til å evaluere årets sesong, både troppen og hele TIL. Så får man i etterkant av det si noe om ambisjonsnivået for 2017 og hva slags spillere man trenger. Det trengs en liten gjennomgang, mener Masternes.