Med 2-0-seier over Andorra er Nederland klar for VM-sluttspillet i Brasil neste sommer. Foto: AP Photo/Joan Manuel Baliellas

Italienerne er klare for sitt 19. VM-sluttspill, men laget kom under med 0-1 da Libor Kozak scoret etter 19 minutter.

Det gikk seks minutter etter sidebytte før Italia var kommet à jour med Giorgio Chiellinis scoring.

Urokråka Mario Balotelli var sikkerheten selv fra straffemerket da han sikret 2-1-seieren. Daniel Kolar pådro seg sitt andre gule kort mot slutten av kampen og påfølgende marsjordre.

Tsjekkerne har hatt en skuffende VM-kvalifisering. Det betyr at annenplassen i gruppa vil stå mellom Bulgaria og Danmark. Begge lagene vant på bortebane tirsdag. Danskene fikk 1-0 over Armenia og bulgarerne slo til med 2-1 over Malta.

Van Persie senket Andorra

Manchester Uniteds Robin van Persie scoret begge målene da Nederland tok seg til VM-sluttspillet for niende gang. Treskolandet slo Andorra 2-0. Det så lenge trådt ut for nederlenderne, men fem minutter etter sidebytte fant van Persie nettmaskene. Han doblet ledelsen fire minutter senere.

Ungarn klatret opp på annenplassen i gruppe D etter 5-1 hjemme over Estland. Tyrkia tok en sterk 2-0 seier borte over Romania og er i høyeste grad med og kjemper om toerplassen i gruppen.

Både Romania og Tyrkia ligger ett poeng bak Ungarn.

Frankrike garantert minst omspillsplass

Frankrike slo Hviterussland 4-2 i VM-kvalifiseringen tirsdag. Det betyr at franskmennene er garantert minst omspill i kampen om å komme til Brasil-VM.

Det var Hviterussland som tok ledelsen i kampen, men Franck Ribéry utlignet før pause. Deretter gikk hviterusserne opp til 2-1, før det løsnet skikkelig for det franske laget. Franskmennene scoret tre av sine fire mål etter pause.

Nå er det helt likt i toppen i gruppe I. Både Spania og Frankrike har 14 poeng, men verdensmesterne fra Spania har en kamp mindre spilt, så alt tyder på at spanjolene kommer til å vinne gruppe. Det betyr at Frankrike må ut i toeromspill for å sikre en plass i Brasil-VM neste sommer.