MOLDE (Rbnett): Magne Hoseths kontrakt med Stabæk gikk ut etter sesongen. Nå er det lite som tyder på at midtbanespilleren fortsetter i klubben.

— Jeg ser fortsatt på Stabæk som en mulighet, men ballen ligger hos dem. Det er fire uker siden jeg ga dem mitt lønnskrav og etter det har jeg ikke hørt noe. Vi sto et stykke unna hverandre, sier Hoseth til Rbnett.

I går bekreftet Stabæk at ghaneseren Kamal Issah (22) har signert en treårsavtale. Den sentrale midtbanespilleren har fortid i franske Rennes og danske Nordsjælland.

— Det er vel fire midtbanespillere som kan forsvinne fra Stabæk, så jeg vet ikke om denne overgangen trenger å bety noe for min del. Men det er som sagt opp til Stabæk å komme med et initiativ nå, sier Hoseth.

De siste ukene har det versert flere spekulasjoner rundt Hoseths framtid. Aalesund skal ifølge ryktene vurdere den tidligere Molde-spilleren. Det blir også hevdet at Kristiansund skal ønske Hoseth som spillende trener. Viking-trener Kjell Jonevret prøvde å hente Hoseth i fjor og skal fortsatt være interessert i sin tidligere støttespiller i Molde. Ikke noe av dette er offisielt bekreftet.

— Det er mye prat, men det er ingen avklaring foreløpig. Vi har et par alternativer i Norge som vi jobber med, men jeg vil ikke kommentere hvilke klubber det gjelder, svarer Hoseths rådgiver Sverre Mauseth.

Hoseth selv tar situasjonen med ro. Han ferierer for tida i Molde der han trener seg opp etter et inngrep i akillesen.

— Operasjonen gikk veldig bra og jeg har allerede begynt å trene. Neste uke kan jeg kjøre for fullt. Jeg vet at det er et par klubber som forbereder et framstøt. Men jeg har ikke noen konkrete tilbud for øyeblikket, sier Magne Hoseth.