Etter søndagens bitre tap for Manchester United innrømmer Gerard Houllier at den siste tabben i rekken kan komme til å koste Dudek dyrt. Nå vurderer han å gi reservekeeper Chris Kirkland sjansen mellom stengene.

— Vi får se etter onsdagens kamp mot Ipswich i ligacupen, uttalte Houllier etter kampen.

Han påpekte at keepertabben som la til rett for Diego Forlans første scoring var helt avgjørende for kampen.

— Når to lag er så jevngode vil den første scoringen alltid være viktig. Den styrker selvtilliten til det ene laget og påvirker det andre. Frem til Jerzys tabbe var det helt jevnt. Men du kan ikke garantere deg mot slike tabber. Den påvirket hele laget, og den påvirket Jerzy selv. Rett etterpå slapp han inn et nytt mål som han kanskje ikke ville sluppet inn under andre omstendigheter, sier Houllier, som likevel tok keeperen i forsvar nok en gang.

— Jerzy var veldig lei seg, både på vegne av seg selv og laget. Jeg er fornøyd med responsen fra de andre spillerne. Det var ingen anklager og ingen syting. Og glem ikke at han har vunnet mange kamper for oss. Vi bommet på våre sjanser, vi også. Og ingen henger ut spissene av den grunn. Når keepere gjør slike tabber ser det ut til å være annerledes, sier Gerard Houllier.