Det var Cmore som var første var ute med nyheten om at Barrantes var på veg til den kinesiske klubben Shanghai Shenxin denne uken. Søndag meldte kanalen på sin Twitter-konto at overgangen til Kina hadde gått i vasken.

– Som jeg har sagt flere ganger tidligere, så ønsker jeg ikke å kommentere hvilke spillere som er på veg både inn og ut av klubben. Utgangspunktet vårt er at Michael er vår spiller og at han er her nå, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

– Ligger ikke an til en avtale. Etter det Sunnmørsposten erfarer, skal AaFK ha vært enig med den kinesiske klubben om en overgangssum. Barrantes skal også ha vært fornøyd med de personlige betingelsene han ble forespeilet.

–Det er riktig at det ikke ligger an til å bli en avtale nå, men jeg kan ikke si noe om hva som er årsaken til at vi ikke fikk det til, sier agent José Rodriguez.

Slik Sunnmørsposten forstår det, skal det at flere agenter blandet seg inn i overgangen ha gjort at den ble vanskelig å gjennomføre.

– Stemmer våre opplysninger, Rodriquez?

– Det ønsker jeg ikke å si noe om, sier han og legger til.

Skal reise til La Manga tirsdag. – Det jeg kan si, er at vi har snakket med flere klubber i Kina.

– Hva synes Barrantes om å bli i AaFK?

– Det har han ikke noen problemer med, hevder agenten.

Tirsdag morgen setter AaFK seg på flyet til La Manga, der venter det en ukes treningsleir og to kamper mot Start og Tromsø.

– Han blir med til La Manga som planlagt. Vi følger det opplegget som er lagt, hvis det ikke skulle skje noe mandag eller tirsdag, sier klubbdirektør Hoff.

– Det er klubben som bestemmer om han skal reise dit eller ikke, det er ikke opp til meg, sier Barrantes-agenten.

–Umulig å vite. Midtbanespilleren ga allerede i fjor høst beskjed om at han kunne tenke seg å forlate klubben til fordel for større utfordringer.

– Er det aktuelt å bli værende i AaFK ut sesongen?

– Det er umulig å vite hva som skjer i morgen, neste uke eller resten av året, sier Rodriguez.