Serielederen tok føringen en allerede etter sju minutter da Willian stormet inn i sekstenmeteren og avsluttet. Keeper Brad Guzan reddet skuddet, men Willian fikk tilbake ballen. Denne gang la han 45 grader ut til Oscar, som enkelt satte inn 1-0. Aston Villa, som har startet sesongen bra, fikk dermed et svært vanskelig utgangspunkt på Stamford Bridge. Villa forsøkte å presse høyt og aggressivt, men klarte aldri å komme til de store sjansene.

De første 45 minuttene ga ingen underholdende omgang, men José Mourinhos mannskap ledet fortjent.

Diego Costa har startet sesongen glitrende og hadde sju mål på fem kamper før helgens runde. I annen omgang fortsatte han scoringsshowet. Venstreback César Azpilicueta prikket et innlegg på Costas hode. Spanjolen headet ballen enkelt i mål og scoret sitt åttende mål for sesongen.Etter 79 minutter avgjorde Chelsea oppgjøret. Willian dro seg innover i banen, rundlurte Philippe Senderos og brente til. Også denne gangen reddet Guzan brasilianerens forsøk, men Aston Villa-back Aly Cissokho fikk aldri kontroll på ballen, og Willian fikk pirket den i mål. Han fastsatte sluttresultatet til 3-0. Med lørdagens seier har klubben samlet 5000 poeng totalt i klubbens historie. (©NTB)