TRONDHEIM (adressa.no): — Vi hadde et styremøte tirsdag, der trenerspørsmålet var ett av temaene, svarer Ivar Koteng til adressa.no på direkte spørsmål rundt trenerjakten.

— Vi mangler én avklaring, og vet ikke om vi får svar på det i løpet av noen timer eller 14 dager, fortsetter styrelederen.

Han sier også, på direkte spørsmål, at dette ikke var et terminfestet styremøte.

- Kommer det til å bli nye møter i tiden som kommer?

— Vi trenger nok ikke møtes ansikt til ansikt for å få avklart det som gjenstår. Så får vi se når det skjer, svarer han.

Blant annet om kontraktslengde

Koteng vil ikke snakke «navn», og sier klubben «ikke har noen trener klar før de har noen trener klar».

Men etter det adressa.no forstår blir Kåre Ingebrigtsen tilbudt jobben som Rosenborg-trener fra 1. januar. Avklaringene som gjenstår skal blant annet handle om lengde på kontrakten.

Har lyst på jobben

Da vi snakket med Ingebrigtsen tidlig onsdag formiddag, hadde han selv ikke fått noen beskjed fra styret om saken. Noe som antakelig skyldes nettopp avklaringen Koteng snakker om.

Samtidig er det liten tvil om at Ingebrigtsen har lyst på jobben, noe han har sagt flere ganger. Han har allerede lagt planene for 2015-sesongen.

Ny sportslig leder-funksjon?

29. oktober skrev adressa.no at Rosenborg vurderer å tilby Ingebrigtsen en ettårskontrakt med mulighet for forlengelse.

Dette kan være spørsmålet styret tenker over nå.

Videre har det vært diskutert om det skal ansettes noen i sportslig leder-stillingen nå, eller om den rollen fordeles på flere hender.

I høst har jobben blitt fordelt i administrasjonen, hvor Hoftun har tatt seg av konkrete spørsmål rettet mot a-laget.

Mens både Tore Grønning (utviklingsleder), Trond Alstad (personalleder) og daglig leder Dyrhaug har avlastet Hoftun på andre områder.

Teamet til Kåre med videre

Ingebrigtsen sa onsdag morgen at det ikke vil bli noen overraskelser i hans team.

— Det er mye kompetanse i Rosenborg. Det ville vært dårlig om man ikke utnyttet seg av det.

Alt tyder dermed på at Erik Hoftun blir med videre som assistent, og at Nils Arne Eggen kan dukke opp i en offisiell rådgiverfunksjon.