Trondheim (adressa.no): Knappe to uker etter blindtarmsoperasjonen, er Mike Jensen tilbake i full trening med laget – uten negative reaksjoner i mageregionen.

Bakgrunn: Mike Jensen må blindtarmopereres

— Det går veldig bra med meg. Jeg føler ingen smerter inni magen, noe som er deilig. Det er bare litt ømhet.

- Ømhet?

— Jeg har noen klips i magen som skal tas ut i morgen. Det er bare ømt der.

Ingen reaksjoner i magen

Midtbanespilleren har bare litt ømhet i mageregionen, grunnet klips rundt operasjonsstedet.

Dansken trente for første gang med laget i går og hadde ingen reaksjoner i dag. Han er spent på om han merker noe til det i morgen, men har stor tro på at det går bra.— Jeg har trent to ganger for fullt nå og har ikke kjent noe til nå, i alle fall. Jeg regner med det ikke blir noen reaksjoner i magen i morgen heller, sier han fornøyd.

Forrige uke skrev Adresseavisen at det var 80-90 prosent sjanse for å få servitøren på banen mot Bodø/Glimt i helgen. Den prosentandelen har steget, ifølge dansken.

Dansken regner selv med at han er klar for møtet med Bodø/Glimt og sier at han kan i utgangspunktet spille 90 minutter. Foto: Adrian A. Aagesen

— Jeg regner med at jeg er klar for fullt. I utgangspunktet kan jeg spille 90 minutter i helgen, fortsetter han selvsikkert. LES OGSÅ: Ingebrigtsen vil ha tilbake Alexander Sørloth etter sesongen. Bodø/Glimt vil beholde trønderen.

Mye spilletid

Assistkongen har spilt 24 kamper i årets eliteserie fra start. I tillegg har han spilt europakamper og cupkamper for Rosenborg, så det har blitt mange minutter på dansken, denne sesongen.

— Jeg tror det gjorde godt med en uke fri. Jeg har fått vekk alle småskadene og jeg manglet litt energi. Jeg har fått tilbake energien og føler meg pigg, fortsetter Jensen.

LES OGSÅ: - Hvis han ikke føler seg klar, så kommer vi ikke til å sende han ut på banen.

Siden fraværet på fotballbanen ikke har vært så lenge, har han ikke kjedet seg under skadeperioden på knappe to uker. Han innrømmer dog at det har vært merkelig å ikke spille fotball på den tiden.

— Vi har blitt vant til å spille to kamper i uken, så det er uvanlig å få en slik pause, sier han med et smil om munnen.

Danmark-håp

Jensen har, som flere millioner andre, sett på EM-kvalifiseringen denne uken. Han både håper og tror at hans danske venner klarer å kvalifisere seg.

— Det kommer an på. Ukraina er et vanskelig lag å møte, men de tre andre skal være greie å slå, fortsette midtbanespilleren.

- Kan vi få se deg i EM, dersom Danmark kvalifiserer seg?

— Det er en mulighet for det, ja. Slik ting er nå, er det vel et stykke til landslagsplass, men vi får se, avslutter den danske assistservitøren.