TROMSØ: – Jeg trente godt i desember og januar i den tro at jeg skulle få min beste sesong som fotballspiller. Veldig klar for å revansjere fjoråret. Så lå jeg plutselig på sykehus for å ta masse tester for å finne ut om en svulst var ondartet. Livet ble snudd på hodet, forteller Lidin Hansen til Lyns hjemmeside.

I februar fikk han beskjed om at han hadde fått en ondartet svulst i armen og diagnosen beinkreft. 9. mars ble han operert og nå venter ti måneder med cellegiftbehandling ved Radiumhospitalet.

God prognose

– Operasjonen var vellykket og det var ingen spredning. Jeg har ikke noe vesentlig funksjonstap og prognosen er god, sier Lidin Hansen.

I TUIL: Bjørn Lidin Hansen kjemper i en duell med Hans Åge Yndestad. Foto: iTromsø

I sin tid var 25-åringen ansett som en av Tromsøs største fotballtalenter.Han vokste opp i Fløya og ble så hentet til Lyn som 16-åring. Etter ett år i Oslo ble han så hentet tilbake til TIL, før turen etter hvert gikk over brua til TUIL.

I 2013 signerte han for Lyn — klubben som de siste årene har begynt å klatre oppover på tabellen etter store økonomiske problemer. Klubben spiller i år i 2.-divisjon, avdeling 1. – Idretten har gjort meg vant til å takle motgang og medgang. Fotball er min store lidenskap i livet og målet mitt er å løpe ut på Bislett igjen foran Lyn-fansen. Akkurat det blir en viktig motivasjon for meg fremover, når jeg skal gjennom cellegiftbehandling for å bli frisk, sier Lidin Hansen til Lyns hjemmeside.

Hilsen fra «Fløyaland»

Fløya har delt saken om Bjørn Lidin Hansen på Facebook med følgende kommentar:

«Livet er mangfoldig og uforutsigbart. Bjørn Lidin Hansen trente med gamle venner i Fløyahallen i romjula, men nå er det en helt annen fight. Hele Fløyaland sender de beste ønsker til deg Bjørn.»