— Noen har et forklaringsproblem i dag, enten Knut Tørum eller Start-ledelsen. Dette har vært ventet lenge, men det er en snodig dag å gjøre dette på. Det må være en grunn til at det skjer på denne viktige kampdagen. Noe må ha skjedd som har fått det til å toppe seg, sier TV2-profilen Davy Wathne, som mener Start i dag spiller kampen som kan redde en ellers dyster sesong.

Klokka 18.00 i kveldspilles spilles nemlig den viktige cupkampen mot Strømsgodset.

— Cupen kan redde sesongen til Start, og det er vel ingen andre lag i eliteserien som har så mye å spille for i dag. Dette kan slå begge veier, enten forløser det noe i spillerne, eller så skaper det mental forvirring som ender i katastrofe på banen i dag, sier Wathne, som uansett tror Tørum vil sitte med svarteper når dagen er omme.

- Vinner Start får laget og den nye kampledelsen æren. Taper Start får Tørum skylden, sier Wathne, som venter spent på svarene rundt det som har skjedd i timene før kampstart.

— Er det Tørum som har sagt opp i dag, så burde han kanskje ha gjort det allerede etter Haugesund-tapet. Kanskje er det Tørum som sier takk for sist i forhold til timing? Men vi må få klarhet i hva som har skjedd i kulissene, før vi kan dele ut eventuell skyld, sier Wathne.