Hvem mener du bør starte mot Haugesund? Sett opp ditt lag her!

Midtstopperen har ti år bak seg i Brann-trøyen. Han har vært med å kjempe mot nedrykk med klubben tidligere, og spilte blant annet kvalifiseringskampene mot Sandefjord i 2002. Nå er nettopp kvalik det beste Brann kan håpe på, men da bør de prestere i Haugesund søndag. Laget kan også beholde plassen med tap hvis Sogndal snubler mot Stabæk på hjemmebane.

Vil savne Sævarsson

— Jeg så ikke Sogndal-kampen, men forsto det som at Brann vant krigen. Det blir nok noe lignende mot Haugesund også, sier Wassberg.

Fra laget som vant søndag, er Birkir Sævarsson og Marcus Pedersen ute med suspensjon. I tillegg kjemper Azar Karadas en kamp mot klokken for å rekke skjebnekampen.

— Sævarsson er kanskje den du helst ikke vil miste. Det gir mindre å velge i, sier den tidligere Brann-spilleren.

Skulle Azar Karadas rekke oppgjøret, er ikke Wassberg i tvil om hvem han bør ha som spisspartner.

— Norling må jo nesten velge Huseklepp. Jeg blir veldig overrasket hvis han ikke gjør det. Jeg kan ikke se for meg at Brann drar ned dit og presser høyt, og da kan Huseklepp være et farlig våpen på kontringer, sier han.

Tvilsom til Sogndals muligheter

Dette laget vil Roy Wassberg se mot Haugesund:

(3-5-2): Piotr Leciejewski, Jonas Grønner, Markus Jonsson, Daniel Mojsov, Andreas Vindheim, Amin Askar, Stéphane Badji, Fredrik Haugen, Kristoffer Barmen, Azar Karadas og Erik Huseklepp.

Med tre poeng i Haugesund er Brann sikret kvalik. Ett poeng er også nok med mindre Sogndal vinner med tre mål eller mer.

— Det er ikke sånn at Brann bare kan reise ned til Haugesund og plukke poeng sånn uten videre. De kan fint klare det, men sannsynligheten for at Sogndal ikke slår Stabæk, den er større, sier Roy Wassberg.

Stem på folkets lag til Haugesund-Brann her.

BT.no ba leserne plukke ut Folkets lag til Sogndal- kampen. Her er spillerne som fikk flest stemmer:

1. Stéphane Badji, 3235 stemmer

2. Piotr Leciejewski, 3138 stemmer

3. Erik Huseklepp, 3036 stemmer

4. Marcus Pedersen, 2962 stemmer

5. Birkir Sævarsson, 2956 stemmer