Henning Berg måtte tåle sitt første europacuptap som trener for Legia Warszawa da Lokeren vant 1-0 i europaligaen torsdag.

Hans Vanaken scoret for hjemmelaget allerede etter sju minutter, og flere mål ble det ikke i den belgiske byen.

Etter fire strake seirer i europaligaen måtte Legia se seg slått da laget hadde sjansen til å sikre gruppeseieren. Nå må laget ta poeng hjemme mot tyrkiske Trabzonspor i siste runde for å vinne gruppen.

Trabzonspor vant torsdag 3-1 over Metalist Kharkiv og er dermed sikret avansement til cupspillet. Kampen i siste runde står bare om gruppeseieren.

— Det er viktig å vinne puljen. Da vil vi slippe å møte lag utslått fra mesterligaen, sa Berg til NTB tidligere i uken.

Bergs førte europacuptap kom i den 11. kampen. Laget spilte også fire kamper i mesterligakvalifisering og to i europaligakvalifisering uten tap.

Legia slo Celtic klart to ganger i mesterligakvalifisering, men Ronny Deilas lag gikk videre på grunn av en administrativ feil fra den polske klubbens side. Legia brukte i noen få minutter en spiller som skulle sonet karantene. (©NTB)