Valencia så lenge ut til å ta poeng mot Barcelona, men på overtid sikret Sergio Busquets tre viktige poeng for katalanerne.

Det skapte frustrasjon hos hjemmetilhengerne på Mestalla, og mens Barcelona-spillerne kastet seg over hverandre for å feire, ble Lionel Messi truffet av en flaske i hodet, ifølge New York Daily News.

Superstjernen klaget til dommer David Fernandez Borbalan, men ble belønnet med gult kort for å drøye tiden.

Det er forventet at Barcelona vil anke avgjørelsen om å gi Messi gult kort. Politiet, på sin side, skal ifølge rapportene gå gjennom video fra stadion for å finne tilskueren som kastet flasken på Messi.

Busquets redningsmann

I en kamp som bølget fram og tilbake med mange målsjanser, så det ut til å bli målløst i toppoppgjøret i Valencia søndag.

Riktignok fikk Luis Suárez et mål feilaktig annullert for offside, men Valencia vil nok føle at de ble hardt straffet på overtid mot Barcelona.

Midtbanespiller Busquets har vært fast inventar i klubbens startoppstilling siden 2008. På 190 kamper hadde han før søndagens batalje kun scoret fem mål, men mot Valencia dukket var han på rett sted til riktig tid.

Neymar headet først rett på målvakt Diego Alves, men returen banket spanjolen inn og sikret tre viktig poeng. Med poengtap ville Barcelona vært fire poeng bak Real Madrid.

– Vi er aldri fornøyd med uavgjort og vi presset helt til slutt. Ballen havnet hos meg etter Alves reddet og jeg la alt i skuddet, sa Busquets etter kampen.

Atletico vant enkelt

Atlético Madrid vant enkelt 2-0 hjemme mot bunnplasserte Deportivo La Coruña i spansk La Liga søndag. Igjen avgjorde tittelforsvareren på dødball.

Unggutten Saul Niguez ga Atlético ledelsen like før pause. Han scoret etter at Mario Mandzukic hadde headet videre et godt hjørnespark fra Koke.

Arda Turan doblet til 2-0 i det 56. minutt. Deportivo klarte ikke å klarere Kokes hjørnespark, og dermed kunne Turan banke ballen i nettmaskene.

Det var hovedstadslagets annen strake seier etter 1-2-tapet for Real Sociedad for snart tre uker siden.

Sevilla med storseier

Sevilla hadde ingen problemer med å banke Granada på hjemmebane. De startet litt tregt og til pause sto det 1-1, men i annen omgang scoret vertene fire mål og vant 5-1. Villareal møtte tabelljumbo Córdoba på bortebane. Vertene har ikke vunnet en eneste kamp denne sesongen. Luciano Vietto og Ikechukwu Uche sørget for 2-0-seier til gjestene.

(100% Sport/NTB)

Spansk 1. divisjon fotball søndag, 13. runde:

**Atlético Madrid – Deportivo La Coruña 2-0 (1-0)

Mål:** 1-0 Saul Niguez (43), 2-0 Arda Turan (55).

50.000 tilskuere.

**Córdoba – Villarreal 0-2 (0-1)

Mål:** 0-1 Luciano Vietto (24), 0-2 Ikechukwu Uche (70).

15.998 tilskuere.

**Sevilla – Granada 5-1 (1-1)

Mål:** 1-0 Carlos Bacca (24), 1-1Youssef El Arabi (str. 42), 2-1 Ever Banega (65), 3-1 Bacca (79), 4-1 Stephane M'Bia (89), 5-1 Kevin Gameiro (90).