Selv om han var alvorlig kreftsyk, hjalp Klas Ingesson helt til det siste til med å få på plass sin etterfølger som Elfsborg-trener. Valget falt på Lillestrøm-trener Magnus Haglund.

Etter det svenske Sportbladet erfarer, snakket Ingesson i forrige uke med Haglund om hans framtidsplaner for Elfsborg — og var senere med på å utpeke ham som sin etterfølger.

Sendte SMS til Elfsborg-spillerne

Magnus Haglund. Foto: NTB Scanpix

Ingesson døde onsdag etter å ha slitt med blodkreft de siste årene. En drøy uke før sin død sendte han en lengre SMS til Elfsborg-spillerne.— Det var blant annet en del interne klubbsaker, men Klas lyktes med å inspirere oss selv om han var svært dårlig helt mot slutten, sier Elfsborg-spissen Lasse Nilsson.

— Han var stolt og glad over det vi har fått til, at vi har bygd opp en grunnmur som vi kunne bygge videre på uansett hvem som skulle bli manager etter ham, sier forsvarsspilleren Sebastian Holmén.

I meldingen til Elfsborg-spillerne fortalte Ingesson at han visste hvem som skulle bli hans etterfølger og at det «kom til å bli en kanonløsning!»