gunnarsson

Torsdag kveld ble det rapportert at Veigar Páll Gunnarsson var i møter hos gamlekluben Stabæk på Nadderud.

Nå kan det se ut at en overgang rykker nærmere.

I en pressemelding bekrefter Vålerenga at angriperen står fritt til å skifte klubb om ønskelig.

— Oppholdet mitt i Vålerenga er ikke blitt som vi håpet da jeg skrev under i fjor sommer. Det er ikke mer komplisert eller dramatisk enn det. Når vi nå har blitt enige om en sluttavtale, er det en løsning både jeg og klubben er fornøyd med, sier Veigar Páll Gunnarsson.

- Ikke fått ut potensialet

Leder av sportslig utvalg i VIF, Håvard Lunde, erkjenner at overgangen ikke har gitt de ønskede resultatene.

— Samarbeidet mellom Vålerenga og Veigar Pall Gunnarsson har ikke vært så fruktbart som vi hadde håpet og trodd. Veigar har ikke fått ut potensialet sitt her i klubben og vi har derfor blitt enige om å avslutte kontraktsforholdet. Vi ønsker Veigar Páll Gunnarsson lykke til med veien videre, sier han.

Lunde ønsker ikke å utdele skyld for utfallet av overgangen.

— Det er vanskelig å si om vi kunne ha gjort noe annerledes for å få mer ut av Veigar. Noen ganger lykkes spillere, noen ganger ikke, sier han til aftenposten.no.

— Sporslig utvalg ble forelagt en avtale, samtidig som jeg har hatt en prat på tomannshånd med Veigar. Vi kom frem til at dette var den beste løsningen, og for oss er dette helt udramatisk, forteller han.

— Samtidig frigjør dette lønnsmidler, legger han til.

Gunnarsson har hatt en tung sesong, og står med syv eliteseriekamper og null mål.

Islendingen gikk tidligere i sommer hardt ut mot måten klubben har behandlet ham på.

Nå kan det bli en retur til Stabæk, i en omvendt overgang av det som ble startskuddet for den såkalte overgangsskandalen i fjor sommer.