Den siste tiden har det vært spekulert mye rundt Yssouf Konés fotballfremtid. Koné har sagt at han ønsker seg til en ny klubb, og onsdagens motstander Chelsea er en av klubbene det har vært hevdet at er interessert i Konés tjenester. Spissen vil ikke snakke for mye om dette dagen før Chelsea-møtet.

— Hvorfor ikke

– Vi får se hva som skjer. Jeg er fortsatt Rosenborg-spiller, og gleder meg til å spille for Rosenborg, presiserer Koné.

Men han innrømmer at han gjerne vil imponere motstanderen.

– Kanskje blir Chelsea imponert og vil ha meg. Hvorfor ikke, gliser Koné på sedvanlig vis før han setter kursen ut i snøføyka i Trondheim.

Karrierens høydepunkt

Koné legger ikke skjul på at det blir stort å ta i mot det engelske storlaget på hjemmebane.

– Det blir selvsagt en spesiell kamp. For hele laget, og også for meg blir det meget stort. Dette er den viktigste kampen for Rosenborg i år, konkluderer Yssouf Koné dagen før møtet med Chelsea på Lerkendal.

Spissen fra Elfenbenskysten har mange grunner til hvorfor kampen er ekstra viktig.

– For det første er det jo en spesiell kamp fordi vi ligger så godt an i gruppa. Det er jo utrolig at denne kampen nå nesten blir gruppefinalen i vår gruppe. Det hadde ikke mange trodd på forhånd, smiler Koné.

– I tillegg er det selvsagt stort at det er ett av verdens beste lag vi møter. Det å møte spillere som Drogba og Essien er stort. Dette er karrierens høydepunkt for meg, legger han til.