Ajer varsler skjerpet Celtic mot RBK: - Jeg kjenner Rosenborg godt

Celtic-forsvarer Kristoffer Ajer er klar over at Rosenborg utgjør en betydelig trussel i de kommende kvalifiseringskampene til mesterligaen.

Publisert: Publisert:

Kristoffer Vassbakk Ajer er klar for dobbeltkamp mot Rosenborg. Foto: CLODAGH KILCOYNE / X01095

I fjor var det nettopp Celtic som sørget for at Rosenborg måtte ta steget over i europaligakvalifiseringen før siste runde. Den gang imponerte den norske seriemesteren med 0-0 i Glasgow, men skottene vant 1-0 i returkampen på Lerkendal.

Les også

Kåre Ingebrigtsen: – Vi er fortsatt RBK-supportere. På onsdag sitter jeg og Erik og heier

Les også

Hoftun takket spillergruppen for støtten: - De har gjort dagene litt lysere

Onsdag reiser RBK igjen til Glasgow for å forsøke å skaffe seg et godt resultat foran returen på hjemmebane om en uke. Kristoffer Vassbakk Ajer skal forsøke å forhindre at det skjer.

– Rosenborg er, som vi så i fjor, en tøff motstander med mange kvalitetsspillere, så jeg er sikker på at det blir tøft både hjemme og borte. Når du spiller Champions League-kvalifisering kommer du opp mot kvalitetsmotstand, og jeg kjenner Rosenborg godt, sier nordmannen til Celtics nettsted.

Les også

Slik blir veien videre: Disse lagene kan Rosenborg møte i Europa

Les også

Den nye RBK-sjefen vil løfte Bendtner. Slik reagerer stjernespissen.

I forrige kvalrunde tok skottene seg enkelt videre med 6-0 sammenlagt over armenske Alashkert. Ajer venter seg et mer krevende dobbeltoppgjør denne gangen.

– I fjor slo de ut Ajax i siste runde i europaligakvalifiseringen, så de kan virkelig såre deg om du ikke er 100 prosent klar til kamp. Dette vet vi, og forhåpentlig kan vi gjøre en topp prestasjon når de kommer hit.

– Rosenborg kommer til å gjøre det vanskelig for oss. Det blir en jevn kamp, men vi skal være godt forberedt, forteller Ajer.

Hans lag tok seg inn i mesterligaens gruppespill sist høst. Der ble det tredjeplass i gruppespillet bak Paris Saint-Germain og Bayern München.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Celtic FC
  2. Kristoffer Ajer
  3. Rosenborg BK
  4. Champions League