— Det vitner om god moral. Det er ikke ofte noe sånn skjer. Det blir litt som X-files, sier Vindbjart-trener Steinar Skeie til Fædrelandsvennen etter oppgjøret i Førde.

Hjemmelaget scoret to kjappe mål i begynnelsen av annen omgang, og det så helsvart ut for Vindbjart da Ali Al-Gashamy entret banen etter 65 minutter.

Sammen med en annen innbytter, Kim Kvaalen, bidro imidlertid Vindbjart-angriperen til at venndølene på utrolig vis snudde kampen.

- De bidro veldig bra. Kim Kvaalen spiller en kjempeomgang og Al-Gashamy har en målgivende pasning. Det er nesten så man får litt vondt av motstanderen. De kjemper med nebb og klør for å holde seg i divisjonen og går mot seier, men så snur vi kampen , sier Skeie.

— Vi skapte imidlertid flere sjanser enn dem, men måten vi vinner gjør at dette føles som en dobbeltseier, legger han til.

Roy Egil Myhre, Kjetil Myrvold og Øyvind Gausdal scoret målene til Vindbjart, men på nettstedet altomfotball.no står Preben Skeie registrert som Vindbjarts matchvinner.

— Jeg var i nærheten, og jeg skulle gjerne tatt æren for det målet. Det var imidlertid Gausdal som headet den inn, sier trenersønnen.

Førde – Vindbjart 2-3 (0-0)

2. divisjon menn, avdeling 3. Førde stadion

Mål: 1-0 Ruben Holsæter (47), 2-0 Thor Erik Nygård (64), 2-1 Roy Egil Myhre (78), 2-2 Kjetil Myrvold (87) 2-3 Øyvind Gausdal (90).

Vindbjarts lag: Terje Reinertsen, Eirik Kjønø, Håvard Karlsen, Simon Larsen, Frank Fredriksen (Preben Skeie fra 70. min.), Kjetil Myrvold, Morten Mykland, Kristian Rygg (Kim Kvaalen fra 55. min), Kim André Lauritzen (Ali Al-Gashamy (65 min.), Øyvind Gausdal og Roy Egil Myhre.