Les også:

<a href="/eliteserien/article105751.ece">Fnyser av Fakiri-kritikk </a>

I går hadde Branns trenerteam et møte for å gå gjennom den svake sesongstarten og diskutere endringer inn mot Lillestrøm-kampen.

– Det som er interessant å diskutere i trenerteamet er spillestil , de enkelte lagdelene og inngang til kampene, sier Mjelde.

Han ønsker ikke å gå mer konkret inn på hva Brann skal endre, men varsler at det vil bli synlig på treningsfeltet utover uken.

Det som imidlertid har vært synlig også i kampene, er at Brann lider under mangelen på en innpisker.

Mot Aalesund var det svakt gjennom 90 minutter, mot Strømsgodset dovnet laget vekk etter å ha tatt ledelsen 1-0. Der en Martin Andresen de siste årene har tatt et stort ansvar for å holde medspillerne på tærne ute på banen, skjer mesteparten av den verbale aktiviteten i år på sidelinjen.

– Vi trenger lederskikkelser utpå der. Jeg vil jo at flest mulig skal ta ansvar, og at tyngden ikke skal ligge på enkeltindivid. Spillerne må tørre og tåle å ta det ansvaret, sier Mjelde.

Han mener prestasjonen i de fire første kampene ikke har vært så dårlig som poengfangsten skulle tilsi.

– Vi har vært gode innimellom, men bunn-nivået har vært altfor dårlig. Det gjør det veldig vanskelig å vinne fotballkamper. Vi er nødt til å heve dette, sier treneren.

Og det er her han ønsker at flere skal ta tak. Men først må selvtilliten gjenvinnes.

– Det er slik med negative opplevelser at det også går ut over selvtilliten. Her må vi i trenerteamet jobbe med spillerne.