Bentley er klar for Brann, og det er en strålende nyhet. Siden 2010-sesongen har Brann mistet nesten alle spillere med lang eliteserieerfaring.

Erfarne folk som Jan Gunnar Solli og Petter Vaagan Moen har stort sett blitt erstattet med spillere fra det nest høyeste nivået i Norge.

Da Erik Huseklepp forsvant, sto Brann mer eller mindre ribbet tilbake når det gjaldt rutine. Erik Mjelde og Håkon Opdal var plutselig de mest erfarne Tippeliga-spilleren i stallen.

Derfor er jeg svært glad for at Brann valgte å bruke noen av Bari-millionene på en spiller som har spilt noen sesonger i Tippeligaen.

67 kamper og 19 mål har han scoret siden han debuterte for Odd 5. August 2007 (I 2008 spilt Odd i Adeccoligaen). Bentley er en en spiller som etter all sannsynlighet vil løfte Brann-laget.

Bentley vil tilføre Brann-laget offensiv kraft. Han vet hvor målet står, men han vet også hvor medspillerne står.

I 2009 hadde han seks målgivende pasninger. I 2010 hadde han syv. Den statistikken er ikke like bra som Huseklepps, men det er likevel tall som det står respekt.

Spesielt med tanke på hans unge alder. Bentley er bare 21 år (eller er han det? Nigerianske spillere blir fra tid til annen beskyldt å trikse litt på alderen. Jeg lar tvilen komme Bentley til gode).

Bentley ønskes velkommen til byen og laget.

Tror du han vil løfte Brann?