Åge Hareide ville si minst mulig om laget mot Malta etter mandagens trening ved siden av Ta'Qali stadion, der onsdagens siste EM-kvalik skal spilles.

På spørsmål om hva han gjør på keeperplassen, var svaret krystallklart.

— Det blir ingen endringer mellom stengene, sier Hareide.

Opdal er glad for tilliten.

— Det er en anerkjennelse å få tillit. Det viser at jeg har gjort en god jobb over tid, sier Brann-keeperen.

- Har sovet godt

Både lørdag, søndag og til dels mandag måtte han bruke tid på å beklage 1-1-målet mot Tyrkia. Men Opdal selv virker å takle oppstyret på en svært god måte.

— Om jeg har slitt med søvnen? Ikke i det hele tatt. Når man spiller fotball er dette en del av gamet, og noe en blir vant til, sier Opdal.

— Jeg gjorde en feil mot Tyrkia. Nå gjelder det bare å se fremover, og nulstille. Det måtte vi ha gjort uansett hva resultatet hadde blitt mot Tyrkia lørdag, fortsetter oddingen.

- Noen justeringer

Laget mot Malta blir trolig klart tirsdag, når det skal være formasjonstrening på kamparenaen. Mye tyder på at det blir noen endringer på midten, med Christian Grindheim tilbake fra skade og en formsterk Per Ciljan Skjelbred. Ting kan tyde på at Alexander Tettey vrakes.

— Det blir ingen dramatiske endringer, men noen justeringer vil det bli. Det er naturlig siden vi møter annen motstand i Malta. Kanskje vil en til to endringer gi oss mer kraft, sier Åge Hareide.