Både Hødd — Strømmen og SIF - Østsiden søndag kan bli forsinka.

Bakgrunnen er at SAS-flyet somgikkfraOslo lufthavnklokka 13.05 traffen fugleflokk og måtte snu.

Har fått nytt fly

— Vi kom tilbake til Oslo rundt 13.45, men har nå fått nytt fly, og er på veg om bord, sier Sunnmørspostens journalist, Eirik Nesset Hjelvik klokka 14.20. Ifølge Avinor er det nye flyet venta å lande på Ålesund lufthavn, Vigra klokka 15.31. — Jeg har snakka med Strømmen-trener Gunnar Halle, og han sier de har et ganske tett programi utgangspunktet,slik at dette kom litt ubeleilig.Han håper imidlertid flyet kommer seg av gårde kjapt,slik at en får gjennomfør kampen, sier Hjelvik.

— Vi skulle egentlig ha spist på en restaurant i Ålesund klokka 14.15, men akkuratdét ryker nå, sier Strømmen-trener Halle, men legger til følgende, med glimt i øyet:

— Vi har hørt de har sjokolade og potetgull på flyet, så det spørs om dette blir oppladninga i dag.

Håper å nå det

Mens Skarbøvik - Østsiden etter planen har spillestart klokka 17, skal Hødd - Strømmen starte klokka 18 på Høddvoll.

— Dersom flyet lander 15.30, vil Strømmen være her rundt én time før oppsatt kampstart klokka 18. Det er litt knapt, men bør gå, sier daglig leder André Nevstad i Hødd.

For SIFs del, der spillestart etter planen er 17.00, blir det enda knappere.

— De kommer ikke til å være her før rundt 16.30. Det er lite tid, men går kanskje det også, sier leder for SIF Fotball, Einar Bryn.

— Dersom en kamp ikke kan gå etter oppsatt plan - og det er mindre enn 48 timer igjen, er det dommeren og NFF som avgjør om kampen kan utsettes. I tillegg vil jo faktorer som når hjemturen skulle ha gått, spille inn, sier han.