Robbie Keane mistet plassen sin i Tottenham-angrepet, og valgte å gå på utlån til det skotske storlaget Celtic. I dag scoret han sitt første mål for klubben.

Målet kom på straffe da gjestene ledet 3-2 over Dunfermline i FA-cupen.

Diomansy Kamara, som i likhet med Keane er på utån i Celtic, scoret kampens første mål. Senegaleseren, som er lagkamerat med Brede Hangeland, Bjørn Helge Riise og Erik Nevland i Fulham, banket inn 1-0 for Celtic med et nydelig langskudd etter 20 minutters spill.

David Graham og Andy Kirk sørget for å føre vertene i ledelsen med sine mål etter 21 og 28 minutter, før danske Morten Rasmussen tok over showet med sine to nettkjenninger.

Keane satte inn kampens siste mål på straffespark etter selv å ha blitt felt innenfor 16-meteren av Austin McCann. Dermed avanserte laget til kvartfinalen i den skotske FA-cupen.