I den sjette runden vinket ringdommeren av kampen fordi han mente at Wolters hadde fått nok juling av den norske cruiservekteren. Kampen var stipulert til ti runder, men så lenge klarte ikke Wolters å holde ut.

Melhus tok kommandoen fra start, og særlig i fjerde runde begynte han å kjøre over den slagkraftige tyskeren som ikke var i nærheten av å holde nivået til 34-åringen fra Skien.

OVER OG UT: Ett minutt og 47 sekunder ut i den sjette runden stoppet dommeren kampen mellom Kevin Melhus og Pascal Wolters. Foto: VG+ Sport

Melhus beholdt dermed siden interkontinentale tittel i WBO mot Wolters som kom til Oslo med 11 seirer, alle på knockout, og ett tap i bagasjen. Melhus på sin side var ubeseiret på alle sine 11 proffkamper.

WBO-tittelen tok Melhus fra finske Samuli Karkkainen etter en omdiskutert poengseier i november i fjor. Melhus har tidligere sagt til VG at han ønsker å forsvare tittelen mot Karkkainen i løpet av året.

Tungvekter Brage Lange debuterte som proff i Sentrum Scene med seier på teknisk knockout i andre runde mot Geriso Aduashvili fra Georgia.

Lettvekter Sayed Kazemi fra Gjøvik fikk også sin proffdebut, og vant klart på poeng mot Giorgi Kitiashvili, også han fra Georgia.

I den fjerde kampen på lørdagens stevne tok Alexander Martinsen sin femte av like mange mulige proffseirer da han vant på poeng i lett tungvekt-oppgjøret mot ukrainske Yevgenii Makhteienko.

Se opptak av alle kampene på VG+ Sport: