Moldes midtbanespiller var kaptein på Nils Johan Sembs gylne årgang som tapte semifinalen og vant bronsefinalen i mesterskapet i Romania i 1998. Også da var MFK representert med fire spillere i troppen: Berg Hestad, Andreas Lund, Trond Andersen og Karl Oskar Fjørtoft.

Hvis vi hadde vært litt heldige, kunne vi slått Spania og gått til finalen. Lund hadde en stor sjanse mot slutten. I stedet tapte vi på golden goal i ekstraomgangene , mimrer han.

– Kreativt

Berg Hestad har delvis fulgt årets mesterskap på tv-skjermen. Han så hele kampen mot England og gleder seg til semifinalen lørdag.

– De viste mye bra i perioder og mange av spillerne bygde mye sjøltillit der. De spiller en fotball som jeg kjenner meg igjen i. Det er litt den samme filosofien og de samme folkene i NFF som står bak, sier han.

Han tror det er enkeltspillerne som gjør at U21-laget ofte framstår annerledes enn A-landslaget.

Positiv energi

Kapteinen tror det vil slå positivt ut for MFK-laget at Eikrem, Jo Inge Berget, Ørjan Nyland og Martin Linnes kommer hjem fra Israel med EM-medalje.

De har et langt mesterskap i hodet og beina, men kommer helt sikkert tilbake med ny energi. Du blir ikke spesielt sliten av å ha suksess i fotball , sier Daniel Berg Hestad