Sint Mourinho hamret løs på landslagene

Liker ikke å få tilbake skadde spillere etter landslagspausen.

Publisert: Publisert:

Manchester United-manager José Mourinho er ikke fornøyd med å få skadde spillere hjem fra landslagsoppdrag. Foto: REUTERS/Hannah McKay

Manchester United-manager José Mourinho var tydelig misfornøyd med hvordan enkelte landslag har behandlet klubbens spillere under landslagspausen.

Manchester-manageren var ikke fornøyd med å få tilbake skadde spillere etter pausen.

– Alt så bra ut før landslagspausen, men så fikk vi tilbake Diego Dalot, Marouane Fellaini, Alexis Sánchez og Scott McTominay skadd, sa Mourinho som sier at ikke alle landslagene gjorde jobben sin.

Les også

Deila med tirade mot Manchester United: – Det ble rett og slett flaut

– Noen av landslagene var profesjonelle, andre ikke. Noen beholdt spillerne i troppen, og da visste vi ikke omfanget av skadene. Spillerne returnerte to dager før Chelsea-kampen (2-2) og vi hadde ingen anelse om hva som foregikk.

Mourinho bekreftet at Dalot, Fellaini og Alexis Sánchez ikke blir klare til Everton-kampen. McTominay derimot kan bli klar, det samme gjelder Jesse Lingard som kan gjøre retur etter muskelskaden han pådro seg i september.

Den seiersvante klubben ligger på 10.-plass på tabellen med 14 poeng etter ni kamper. Avstanden opp til serieleder Manchester City er ni poeng.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Webview
  2. Manchester United
  3. José Mourinho
  4. Premier League