runar[1].andersen

Andersen trente med Viking etter sesongslutt, og midtbanespilleren gjorde sine saker bra da han spilte testkamp mot Vard.

19-åringen har trent med Viking i år, og Viking brukte to forhandlingsmøter med EIK for å bli enige om en pakke for overgang. Den skal inneholde en sum EIK får nå, og mer hvis Andersen slår til og spiller for Vikings A-lag.

Midtbanespilleren får i utgangspunktet en lærlingekontrakt med Viking, og skal først og fremst spille for II-laget i 2. divisjon.

— Vi er enige om en overgang med EIK for Runar Andersen og er glade vi er i mål med det. Det er vi fornøyd med, men først må han bestå den medisinske testen, sier konstituert administrerende direktør Hans Øyvind Sagen i Viking til Vikings nettsider.

Juniortrener og trener for utviklingsgruppen, Gary Goodchild, som kommer til å ha med Runar Andersen å gjøre i serien er godt fornøyd med at EIK-talentet snart er klar.

— Runar er ung og lovende, og det at vi henter ham er i tråd med det vi har gjort de senere årene med å hente unge lokale spillere, slik at de får muligheten til å trene med vårt A-lag og spille i 2. divisjon. Runar har potensial, så det skal bli spennende å se, kommenterer Goodchild.