Trenerens jobb var i fare etter sju strake seriekamper uten seier, men scoringer av Mame Biram Diouf og Szabolscs Huszti i hver sin omgang løftet laget fem plasser til 9.-plass og ga Slomka arbeidsro.

Han kollega Armin Veh har ingen grunn til å puste ut. Eintracht Frankfurt har ikke vunnet på de ni siste seriekampene, og bare europaligainnsatsen gir treneren plusspoeng for tiden. Eintracht Frankfurt har sikret plass i cupspillet.

Søndag ble Veh forvist til tribunen for protester midt i annen omgang, noen minutter etter at Martin Lanig ble utvist med sitt annet gule kort.

Gjestene måtte dermed avslutte med ti mann og uten treneren på benken.

Tidligere Molde-spiller Diouf scoret ledermålet på innlegg fra Edgar Prib. Rett etter jublet Hannover-fansen for 2-0, men dommeren annullerte etter lang betenkningstid for offside.

Noen minutter etter utvisningen mente Eintracht Frankfurt seg snytt for straffespark, og det var da Veh protesterte så kraftig at han måtte på tribunen. I stedet fastsatte ungareren Huszti resultatet med et frispark.