Henning Berg er høyst trolig inne i sine siste dager som Legia Warszawa-trener. Torsdag møter han Napoli hjemme i europaligaen, muligens med etterfølgeren på tribunen.

Søndag reiser Legia til Górnik Zabrze. Velinformerte kilder i sportsavisen Przeglad Sportowy sier til NTB at Berg-sparkingen høyst trolig offentliggjøres søndag. Det kan også skje allerede fredag formiddag.

Legia ligger på tredjeplass i serien. Berg vant ligaen i sin første sesong med klubben. Det skjedde våren 2014.

Han og hans norske trenerteam har gjort en bra jobb, men det ser ikke ut til å redde ham unna avskjed.

Russeren Stanislav Tsjertsjesov kan komme til å sitte ringside under Napoli-kampen. Han er pekt ut som mannen som erstatter Berg.

Nordmannen skrev i fjor under en ny kontrakt som løper til sommeren 2018. Nå virker det som Berg snart skal sette seg ned med Legia-ledelsen å forhandle om etterlønn.

— Jeg er ikke naiv. Til det har jeg vært for lenge med i fotballen, men jeg har ikke fått noen signaler om at de to kampene som kommer blir mine siste her, sa Berg på en pressekonferanse onsdag.

— Jeg må bare leve med spekulasjonene. Noe annet kan jeg ikke gjøre, tilføyer han.

Avisen Przeglad Sportowy gir leserne sjansen til å stemme på om Tsjertsjesov eller Berg skal trene Legia. Russeren leder torsdag morgen den kampen med prosenttallene 65 mot 35. Berg hadde ansvaret for Blackburn i vel 50 dager i 2012. Han fikk snaut 20 millioner kroner i fallskjerm.

(©NTB)