Kristiansanderen spurtslo Fabio Jakobsen under en massespurt i nederlandske Zutphen hvor Olympias Tour arrangeres, skriver sykkelnettstedet ProCycling. Det måtte fotofinish for å skille Halvorsen og Jakobsen, og Norges kaptein til U23-fellesstarten i VM i Qatar senere i høst ble dømt foran.

– Det er en fin vane å vinne. Når sjansen er der, må man jo bare ta den, sier Halvorsen til ProCycling.

Halvorsen etter sterk seier:

20-åringen forteller at seieren smakte.

– Avslutningen gikk på brostein og på slutten traff jeg litt feil, fikk ikke til å tråkke og mistet farten en del. Men samme om man vinner med 15 eller 5 meter, så lenge man vinner, sier Halvorsen.

Også torsdag gikk Joker-rytteren til topps i Nederland. Det er kun et par uker igjen til VM i Qatar, og Halvorsen virker å ha formen i rute.

– Jeg er nok en av favorittene, ja, siste halvdel av sesongen har gått veldig bra og jeg føler meg ganske bra. Men det er fire, fem stykker som er veldig, veldig gode til å spurte. Man må ha dagen, være skjerpet og ha en god dose flaks. Også er det som jeg har sagt før, det sterkeste kortet vi har i VM er laget vårt. Det kortet kommer vi til å spille, forteller Halvorsen.