Molde (Rbnett): I sommer har det vært stor interesse rundt MFK. Spillere har blitt linket til klubben og spillere har blitt linket vekk. Aviser fra flere kanter av Europa har spekulert i internasjonale overganger for klubbens beste spillere.

Hentet og levert

Ved midnatt stengte imidlertid overgangsvinduet til Norge. Molde hadde da fått sikret seg tre nye spillere: Ruben Gabrielsen (Lillestrøm), John Cofie (klubbløs) og Martin Ove Roseth (Volda). I tillegg ble Tommy Høiland hentet tilbake fra lån i Lillestrøm.

Flere på veg

Til tross for at vinduet stengte klokka 24 i går kveld vet Rbnett at Molde fortsatt venter på å få klar to nye spillere fra Senegal. Trolig vil papirene være i orden i løpet av dagen eller i morgen.

Spillere har forlatt klubben

Ut dørene på Aker stadion gikk Even Hovland (Nürnberg), Emmanuel Ekpo (Haugesund), Magne Hoseth (Stabæk), Ivar Furu (Ranheim), Victor Johansen (Lyn), Ørjan Valstrand (Byåsen) og Ola Herman Opheim (Kristiansund). Andreas Hollingen har dessuten dratt til Ham Kam på lån.

Rykter og Fagermo

Det har samtidig versert mange rykter rundt klubben. Spillere har blitt linket både inn og ut, uten at MFK har villet bekrefte interessen. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo har i motsetning til de i Molde-leiren snakket åpent om hva han mener om at MFK var interessert i to av hans spillere.

Under kan du se oversikt over nye spillere til Molde, samt de som er solgt. I tillegg kan du se hvem som har vært mye i media i forbindelse med overganger.

Spillere inn:

Ruben Gabrielsen (Lillestrøm)

Tommy Høiland (Lillestrøm – tilbake fra lån)

John Cofie (gratisspiller)

Martin Ove Roseth (Volda)

Spillere ut:

Even Hovland (Nürnberg)

Emmanuel Ekpo (Haugesund)

Magne Hoseth (Stabæk)

Andreas Hollingen (Stabæk – lån)

Ivar Furu(Ranheim)

Victor Johansen (Lyn)

Ørjan Valstrand (Byåsen)

Ola Herman Opheim (Kristiansund)

Kjøp det ikke ble noe av:

Marcus Pedersen (Vitesse til Brann)

Kristoffer Haugen (Viking – ble værende)

Elba Rashani (Odd til Brøndby)

Fredrik Semb Berge (Odd til Brøndby)

Thomas Kind Bendiksen (Tromsø – ble værende)

Johan Lædre Bjørdal (Viking — ble værende)

Gustav Valsvik (Sogndal til Strømsgodset)

Fortsatt åpent for salg

Det internasjonale overgangsvinduet stenger natt til 1. september. Derfor kan fortsatt flere av MFKs beste spillere i teorien fortsatt forsvinne.

De mest omtalte overgangsryktene får du her:

Martin Linnes (Besiktas)

Daniel Chima Chukwu (Steaua Buchuresti)

Ørjan Håskjold Nyland (Arsenal)