Mjøndalen-Stabæk 1-4

MJØNDALEN (Aftenposten): Bob Bradleys menn famlet en periode i første omgang, men scoret likevel to mål. Etter pause var de nådeløse da Mjøndalen scoret og forsøkte å kjempe seg inn i kampen igjen.

Dermed svarte Stabæk på deres nærmeste rival i kampen om sølvet i ligaen, Strømsgodset.

Rosenborg er nærmest tildelt gull allerede, derfor står kampen om den nest fineste medaljen mellom Strømsgodset og Stabæk. Godset vant 6-1 tidligere lørdag ettermiddag og var helt oppe i ryggen på Stabæk.

I Mjøndalen er det mørkere stemning. Les hva trener Vegard Hansen sa etter lørdag kveld her.

Spillerene æres

Stabæk svarte umiddelbart på utfordringen fra Drammen. Nå er de fortsatt fire poeng foran Strømsgodset.

— Vi snakker ikke om sølvet. Men vi snakker om at det fortsatt er fire kamper igjen og at vi slåss for medaljer og en plass i Europa neste gang. Det skal spillerne ha all ære av, sa Bob Bradley etter at seieren var i boks.

Etter at Adama Diomande forlot Stabæk til fordel for Hull har Muhamed Keita blitt tildelt spissrollen. Nå ble Keita skadet allerede i første omgang og Luc Kassi ble flyttet opp på spissplassen. Kassi scoret to av Stabæks mål.

Fikk du med deg Bradley-ryktetpå mandag? Han skal ha vært i samtaler med Røkke om Molde-jobben.

Scorer uansett

Det kan virke som om Stabæk kan putte hvem som helst på topp. Mål blir det uansett.

— Vi har jobbet hele året med forskjellige spillemønster i angrep. Det er flere spillere som kjenner disse trekkene og derfor har vi flere som kan lykkes på topp.

Selv om Kassi scoret to var det Yassine El Ghanassy som på mange måter var arikitekten bak seieren. Han var nest sist på de to første målene. Begge innlegg fra kanten.

Han ble selv felt, fikk straffe og satte inn det tredje målet. Kontringen som ga 4-1 var det på mange måter El Ghanassy som sto bak.