SKA St. Petersburg-CSKA 3-1

Det ville seg ikke for Patrick Thoresen og lagkameratene i SKA St. Petersburg i tredje kamp semifinalen i Gagarin Cup. Nå ligger laget under 0-3 i kamper, og veien mot finalen syntes å være tung.

CSKA fra Moskva tok en sterk seier på bortebane i en svært jevn kamp i St. Petersburg i går kveld. Laget har nå et godt grep om ”the army derby”.

Aleksander Radulov, Thoresens gamle lagkamerat fra Salavat Youlaev, ble en av kampens store spillere med ett mål og tre assists. Fra lagets yngre rekker trer nå den mer ukjente Roman Lyubimov fram.

Etter en moderat innsats i grunnspillet får han nå mye av æren for CSKA´s marsj framover. Med ett mål og en assist i den første kampen og to mål og en assist i andre – inkludert overtidsmålet i sjette periode – var det greit nok at han satte den første pucken i kveldens kamp. '

Scoringen kom etter seksten minutter i andre periode, og CSKA økte til 2-0 etter ti minutter av siste periode. SKA svarte umiddelbart, men Aleksander Radulov spikret seieren da det gjensto et minutt. For CSKA-tilhengerne er dette som god gammel oppskrift da klubben stort sett feide over all motstand på veien mot mesterskapene. Klubben har dog ikke vunnet KHL etter at ligaen ble stiftet i 2008. Patrick Thorsen fikk totalt 16.16 minutter på isen.