BERLIN (Rbnett): Vegard Forren er aktuell for en overgang til Bundesliga-klubben Hertha Berlin. Etter det Romsdals Budstikke erfarer har klubben fulgt Molde-spilleren tett over tid og forbereder et bud i overgangsvinduet i januar.

— Jeg vet at det er interesse for meg og legger ikke skjul på at det har kommet noen forespørsler. Det er noen tyske klubber som har fulgt litt ekstra med og som kanskje vil gjøre et framstøt i januar, bekrefter Forren overfor Rbnett.

26-åringen understreker samtidig at han ikke har noen hast med å forlate MFK.

- Avslappet forhold til spekulasjonene

— Jeg har et veldig avslappet forhold til alle spekulasjonene. Vi har hatt en fantastisk sesong, jeg trives veldig godt i Molde og har bare fokusert på MFK og landslaget. Jeg stresser ikke med å skifte klubb, for jeg utvikler meg hele tida i Molde. Slik situasjonen er nå er der vanskelig for meg å si om det skjer i januar, til sommeren eller om ett år, sier Forren, som tirsdag reiste til Berlin for å lade opp til cupfinalen sammen med resten av Molde-laget.

Og nettopp Hertha Berlin skal være ett av de heteste alternativene for midtstopperen. Det er ventet at representanter for klubben vil følge Forren nøye under Moldes opphold i Berlin, som ble innledet med en lukket trening på Herthas treningsanlegg onsdag.

Agenten: - Den tyske interessen er reell

Agent Jim Solbakken bekrefter overfor Rbnett at det først og fremst er Tyskland som er aktuelt dersom Forren skal vurdere klubbskifte.

— Den tyske interessen er reell og derfor jobber vi nå konkret med et par klubber. Så får vi se om det skjer noe i januar eller ikke, sier Solbakken til Rbnett.

Werder Bremen har tidligere speidet på Forren og var til stede på flere Molde-kamper i sommer. I tillegg skal det være interesse fra klubber i 2. Bundesliga.

Sammen med resten av Moldes landslagsspillere var Vegard Forren så vidt innom Molde etter landskampene mot Estland og Aserbajdsjan, før turen gikk videre til Tyskland.

— Vi gjennomførte solid og tok med oss de tre viktige poengene vi dro ned for å hente i EM-kvalifiseringa. Prestasjonen var så som så, men stemninga er veldig god nå. Det er kjekt å vinne kamper med landslaget, også. Vi er offensive i forhold til de store kampene i kvaliken og tror vi kan ta noen poeng mot Italia og Kroatia, også, sier Forren.

PS: MFK-ledelsen kommenterer av prinsipp ikke klubbens spillerlogistikk.