Portugal tok over ledelsen i gruppe I etter en svært viktig 2-1-seier mot Serbia. Cristiano Ronaldo & co. har nå et to poengs forsprang til Danmark og Albania.

Fábio Coentrão ble matchvinner etter 63 minutter etter et mønsterangrep som involverte Nani og João Moutinho.

Real Madrid-spilleren kom på et helhjertet løp inn i boksen, og bredsidet inn Moutinhos perfekte innlegg.

Like før hadde Serbia utlignet til 1-1 etter et vidundermål av Chelseas Nemanja Matic. Midtbanemannen fikk ballen på bakre stolpe og hamret ballen i mål med en saksespark.

Evigunge Ricardo Carvalho ga Portugal ledelsen etter ti minutter i første omgang.

Med seieren står Portugal med ni poeng, to mer enn Danmark og Albania.

Albanerne startet kvalifiseringen med å slå Portugal, og står med sju poeng. (©NTB)

Albania – Armenia 2-1 (0-1)

Mål: 0-1 Yura Movisiyan (4), 1-1 Mergim Mavraj (77), 2-1 Shkelzem Gashi (82).

Rødt kort: Hovhannes Hambarzumyan (70), Armenia.

Spilt i Elbasan.

Portugal – Serbia 2-1 (1-0)

Mål: 1-0 Ricardo Carvalho (10), 1-1 Nemanja Matic (61), 2-1 Fabio Coentrao (63).

Spilt i Lisboa.

Georgia – Tyskland 0-2 (0-2)

Mål: 0-1 Marco Reus (39), 0-2 Thomas Müller (44).

54.549 tilskuere i Tbilisi.

Irland – Polen 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Slawomir Peszko (26), 1-1 Shane Long (90).

Spilt i Dublin.

Skottland – Gibraltar 6-1 (4-1)

Mål: 1-0 Shaun Maloney (str. 18), 1-1 Lee Casciaro (20), 2-1 Steven Fletcher (29), 3-1 Maloney (str. 34), 4-1 Steven Naismith (39), 5-1 Fletcher (77), 6-1 Fletcher (90).