TRONDHEIM (adressa.no): — Selvsagt ønsker jeg kontrakt. Det er derfor jeg har reist fra Tyrkia og hit. Selvfølgeligvil jeg bli, sier Muhammed Demirci (20) til adressa.no

Detregnet og blåste, var åtte-ni-grader og generelt surt da Demirci ristet av seg reisedagen mandag og deltok på sin første RBK-økt.

Menatdet var en tyrkisk ungdomsstjerne som var på plass på Lerkendal, var det liten tvil om. Et titalls norsk-tyrkiske fotballentusiaster hadde tatt turen kunfor å se treningen, og historiene derfra er ikke til å ta feil av.

— Vi leste om ham i avisene nesten hver dag allerede fra 11-12-årsalderen, blir adressa.no fortalt, om spilleren som har vært omtalt som "Tyrkias Messi" og var ønsket i Barcelona som 12-åring.

- Har mye mer å gå på

I stedet ble han værende i Besiktas, som også eier ham fortsatt. Nå skal indreløperentrene med RBK ut uka, etter å ha vært ute i kulden i den tyrkiske storklubben.

Periodevis viste Demirci god teknikk og bra overblikk under økta. Han ruste ogsåpå med noen skikkelige kremmerhus også under skuddsekvensen mot slutten av treningen.

PÅ TRENING: Muhammed Demirci. Foto: Christian Stendal

Samtidig vistes detat den tyrkiske sesongen er over, noe han også innrømmet selv etterpå.— Jeg er ikke i 100 prosent toppform fysisk ennå. Men jeg håper å nærme meg det så raskt som mulig. Jeg har veldig mye mer å gå på, sier han.

- Hva er førsteinntrykket ditt av klubben?

— Detvirker å være en veldig solid klubb. Og spillergruppen fikk jeg også et godt inntrykk av. Alle var snille med meg, sier Demirici.

- Regner med å se mer

RBK-trener Kåre Ingebrigtsen gjorde seg følgende førsteinntrykk av 20-åringen.

— En bra spiller, med meget gode ferdigheter. Da tenker jeg på teknikk og overblikk. Så hadde han en reisedag i går, så jeg regner med vi får se mer fra han de neste dagene, sier han.