Arsenal ble to hakk for små i møtet med Barcelona og supertrioen Messi, Suarez og Neymar tirsdag kveld.

To scoringer fra Lionel Messi sørget for at Arsene Wengers gutter har en knalltøff oppgave foran returoppgjøret på Camp Nou om to uker.

Frusterte på dommeren

Frustrerte Arsenal-fans måtte se laget sitt slite mer og mer utover i kampen, og da er det ikke rart at det kommer en og annen mishagsytring mot de 11 på banen. Det fikk tyrkisk tv oppleve, som fikk plassene nærmest hjemmelagets supportere.

Fotballnettstedet Goal melder at supporterne var lite imponert over den tyrkiske dommeren Cuneyt Cakir, og lot kamplederen virkelig få høre det fra tribuneplass.

De tyrkiske kommentatorene satt så nærme at tv-seerne i de tusen hjem kunne høre klart og tydelig hva som ble sagt, og ikke alt passet seg for sarte ører.

Avbrøt sendingen

Ifølge Goal prøvde kommentatorene Yalcin Cetin og Ome Urundul å forklare situasjonen så godt som mulig, men da Jordi Alba og Olivier Giroud havnet i en liten klinsj, ble det for mye.

65 minutter ut i kampen valgte kommentatorene å legge ned headsetet, mens de fortalte at den kraftige ordbruken tvang dem til å avbryte sendingen.

Dette klippet gir et inntrykk av hvordan lyden fremstod for tyrkiske tv-seere.(ekstern lenke)

Kanalen TRT sendte dog kampen videre, men da med kommentatorer fra studio.