ROMA (adressa.no): RBKs lagoppstilling foran europaligakampen borte mot Lazio er klar, og Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen har kommet med en aldri så liten overraskelse.

For Ingebrigtsen har valgt å plassere venstreback Jørgen Skjelvik på venstrekanten fra start i kveldens kamp på Stadio Olimpico i Roma. Det gjør han for å forsøke å utnytte Skjelviks ekstreme hurtighet mot Lazio-forsvaret.

Det betyr at Tobias Mikkelsen blir plassert på benken – selv om Pål André Helland ble igjen i Trondheim da resten av laget dro til Italia onsdag.

Italia-kjenner Steinar Nilsen, med en fortid i både AC Milan og Napoli, sier til adressa.no at han er optimistisk på Rosenborgs vegne i torsdagens kamp.

— Jeg vil faktisk gå så høyt som å si at sjansen for RBK-seier er 30 prosent. Jeg mener sjansen er så stor på grunn av Rosenborg har så god samhandling og godt forsvars- og dødballspill, og er uten tvil det beste overgangslaget i Norge for tiden. Det er så mange komponenter i Rosenborg-laget som holder høy standard. Det er ikke Lazio forberedt på, sier Nilsen.

Samtidig er han tydelig på at RBK må levere en maksprestasjon om det skal bli lagets første gruppespillseier i årets utgave av Europaligaen.

— Det er ingen tvil om at Rosenborg må ha en sekser på terningen for å vinne kampen. De må rydde vekk personlige feil, ha perfekt struktur i laget defensivt, ikke gjøre feil på defensive dødballer og lykkes på de offensive, sier han.

Slik stiller RBK (4-3-3): André Hansen – Jonas Svensson, Johan Lædre Bjørdal, Holmar Eyjolfsson, Mikael Dorsin – Mike Jensen, Ole Selnæs, Fredrik Midtsjø – Yann-Erik de Lanlay, Alexander Søderlund, Jørgen Skjelvik

Benken: Alexander Lund Hansen, Morten Gamst Pedersen, Matthias Vilhjalmsson, Magnus Stamnestrø, Tobias Mikkelsen, Tore Reginiussen og Anders Konradsen.