Det pågår også forhandlinger om å få Manchester Uniteds Wilfried Zaha til klubben, men mandag fortalte Solskjær at den handelen ennå ikke er i boks.

Fabio er venstre back, mens Jones er angriper. Zaha som er den tredje spilleren Solskjær jobber med å få til klubben i denne omgang, er ving.

— Avtalen om å få over Zaha er ikke klar, men jeg håper det skal være mulig å få landet også den avtalen før overgangsvinduet stenger fredag, sier Solskjær. Håpet er å få Zaha-avtalen klar i løpet av et døgn eller så, for Solskjær legger ikke skjul på at målet er å få ham klar til helgens kamp.

Han tok over som manager for Cardiff tidligere i januar, og allerede tirsdag skal han lede laget sitt mot gamleklubben Manchester United.

— Fabio og Kenwyne Jones er klare til å trene med oss. De er på plass, og jeg har hatt samtaler med dem etter at de kom til Cardiff, sier Solskjær.

Han slåss litt med ryggen mot veggen etter at Cardiff har falt ned til sisteplassen på tabellen. Laget risikerer nedrykk etter å ha rykket opp i Premier League for første gang i fjor.

(©NTB)