Brann 2 har så langt levert mediokre resultater i sin 3. divisjonsavdeling, men det kan bli hett for Vareggs forsvar tirsdag kveld. Erik Huseklepp er en av seks offensive spillere fra Branns A-tropp som skal spille på Stemmemyren. Huseklepp avviser at det er fordi han ble degradert til 2. laget av trenerne.

— Nei, nei. Jeg synes det er gøy å spille fotball, så jeg ville gjerne spille for Brann 2. I og med at det ikke ble så mye spilletid mot Sogndal, er jeg veldig klar for kamp, sier vingen.

- Du hadde lyst?

— Ja, jeg sjekket hvilket opplegg det var for tirsdagen. Dat var kamp for 2. laget og da sa jeg fra om at jeg gjerne ville spille.

Huseklepp ble for første gang vraket til en startoppstilling under Lars Arne Nilsen da Kasper Skaanes overtok posisjonen hans på Fosshaugane. Overfor Huseklepp ble dette begrunnet med taktiske valg. 30-åringen ble også overraskende tatt av banen i foregående kamp mot Åsane.

— Det er skuffende å ikke få starte, men treneres valg skal man ha respekt for. Det jeg fikk forklart, var at det handlet om et taktisk trekk. Jeg håper jeg spiller neste kamp, sier Huseklepp.

Han er ikke den eneste fra A-troppen som stiller til kamp mot Varegg tirsdag kveld.

— Også Emil Hansson, Håkon Lorentzen, Amadiya Rennie, Viljar Vevatne og Alejandro Castro er med i troppen til kampen. I år har vi ikke opplevd noe som tilsier at guttene fra A-troppen synes det er kjipt å spille for 2. laget. De har alle klart seg fint for oss, sier 2-lagets trener Carl-Erik Torp.

Hør BTs nye Brann-podkast!