SUKKEVANN : Espen Hoff pådro seg sitt tredje gule kort for sesongen i forrige serierunde mot Brann. Spissen har dermed karantene når Odd Grenland gjester Sør Arena søndag.

I forhold til dagens trening, hvor verken Ole Martin Årst eller Espen Hoff var til stede, ser det ut til at Start-trener Mons Ivar Mjelde har sett seg ut fire alternativer; Olav Tuelo Johannesen, Mads Stokkelien, Ernest Asante eller Øyvind Gausdal.

– Det er Olav og Mads i første omgang. De har spilt mest, og på en måte banker hardest. Jeg har også andre løsninger. En Asante og en Gausdal. Men det er nok Olav og Mads vi tenker mest på, sier Mjelde til fvn.no.

  • Hvem vil DU ha som Årst sin spissmakker? Si din mening i kommentarfeltet under.

Ikke bestemt seg

– Hva får du ved å velge enten Stokkelien eller Tuelo Johannesen?

– Mads er rå i boksen. Han er en god avslutter. Olav er en veldig sterk individualist. Han kan gjøre det helt fantastiske på egenhånd. Han kan skape mer på egenhånd enn de andre spissene. De andre er avhengig av å bli spilt gode av lagkameratene. Så får vi se hva vi velger fra Start, og hva vi velger underveis, sier Mjelde.

– Du har ikke bestemt deg hvem du går for ennå?

– Nei. Jeg sier det i hvert fall ikke, sier Mjelde og ler godt.

– Passer til alle

Årst tror det vil bety lite hvem Mjelde velger å bruke ham sammen med mot Odd Grenland.

– Det er godt å se at Mads har kommet tilbake, og Olav virker pigg. Hvem det blir, får vi bare vente og se. Men jeg er ganske trygg på at det kommer til å bli bra uansett, sier han.

Eliteseriens toppscorer mener han passer godt til den spillerne Mjelde måtte velge.

– Det handler om å bruke hverandres styrker. Det har fungert godt mellom meg og Espen, men vi kjenner hverandre såpass godt vi andre også. Man vet hva som er styrken til hver enkelt, sier Årst, som sjeldent har opplevd å ha så mange spisser tilgjengelig i løpet av sin Start-tid.

– Det har vært mange spisser i det siste. Vi har vært seks spisser på trening til tider, når også Dardan Dreshaj har vært med. Det har vært uvanlig kost, i hvert fall i min tid i Start, sier han.

  • Hvem vil DU ha som Årst sin spissmakker? Si din mening i kommentarfeltet under.