Drømmer om Barcelona

<p>Andrej Arsjavin vil aller helst spille for Barcelona.</p>

Publisert:

Russia's Andrei Arshavin seen during the training session in Leogang, Austria, the Russian National soccer team training camp, Friday, June 6, 2008. Russia is in group D at the Euro 2008 European Soccer Championships in Austria and Switzerland. (AP Photo/Sergey Ponomarev) Foto: Sergey Ponomarev

  • Eirik Bang Pedersen
Denne artikkelen er over 12 år gammel

Arsjavin har kun spilt to kamper for Russland dette europamesterskapet, men har allerede tatt alt og alle med storm. Nå står storklubbene i kø for å sikre seg underskriften til den russiske midtbaneeleganten.

Arsenal er blant klubbene som ønsker seg Arsjavin aller mest, og trener Arsene Wenger tror ville passe som hånd i hanske i Permier League.

Selv om Arsenal er svært frempå, har Arsjavin andre drømmer.

— Jeg har vært supporter av Barcelona hele livet mitt. Å spille for dem er noe jeg har drømt lenge om. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få en reell sjanse til å spille for dem, men vi får se hvordan situasjonen blir nå, sier Arsjavin til nettstedet teamtalk.com

Tross en drøss av rykter og spekulasjoner rundt hans fremtid, vil 27-åringen etter beste evne holde fokus på det som skjer i EM.

— Akkurat nå så kan jeg ikke si noe sikkert. For øyeblikket spiller jeg for det russiske landslaget og det eneste jeg tenker på er å gjøre det bra i semifinalen, sier han.

Arsjavin vil starte for Russland mot Spania i EM-semifinalen torsdag kveld som spilles på Ernst Happel Stadion i Wien.

Han spilte ikke Russlands åpningskamp i dette mesterskapet på grunn av suspensjon, som var mot nettopp Spania. Da tapte de hele 1-4, og Arsjavin håper at de kan få sin revansje i semifinalen.

— For meg har den første kampen ingen mening lenger. Dette er en semifinale og ting kan bli avgjort ved en liten feil, sier Arsjavin.

Russland må klare seg uten Denis Kolodin og Dimitri Torbinski i semifinalen siden begge er suspendert.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Fotball-EM