FØLG SANDNES ULF-ODD GRENLAND HER FRA KL. 18

Søndag tar nedrykkstruede Sandnes Ulf imot Odd Grenland på Sandnes stadion. Der er Anel Raskaj tilbake på banen fra start i en kamp gaukene bør vinne for å ha håp om fornyet kontrakt i eliteserien. Han tar plassen til Morten Bertolt på Sandnes Ulf midtbane.

Forrige møte mellom de to lagene endte uavgjort 2-2 i Skien, men denne gangen satser de lyseblå på at alle poengene blir i igjen i Sandnes.

— Jeg håper det blir en like tøff kamp som sist. Vi klarte ikke å slå Odd i vår, men vi gjorde en god kamp og gjør vi noe av det samme denne gang tror jeg på seier, sier Sandnes Ulf-kaptein Aksel Berget Skjølsvik til klubbens hjemmeside.

Han lover at hjemmelaget denne gangen skal være mer kyniske. Å tette igjen bakover har vært noe av Sandnes Ulfs viktigste fokus inn mot Odd-kampen.

— Vi har snakket om at vi må bli mer kyniske det siste kvarteret enn vi har vært i de to siste kampene. Vi må håndtere bedre å ha ledelsen når det går mot slutten. Selv om vi har spilt bra, så mener jeg at vi har gitt motstanderen alt for mange sjanser, spesielt i 2. omgang, sier Berget Skjølsvik.

Sandnes Ulf stiller med følgende lag:

Aslak Falch – Vegard Aanestad, Edier Frejd, Ronny Espedal, Bjørnar Holmvik – Fredrik Torsteinbø, Anel Raskai, Axel Berget Skjølsvik, Steinthor Thorsteinsson – Arnur Traustason, Christian Gytkjær.

FØLG SANDNES ULF-ODD GRENLAND HER FRA KL. 18