Madrid (31/10/10).- Estadio Vicente Caldeon..Campeonato Nacional de Liga..Atco. Madrid 1- Almeria 1..Crusat...©Alex Cid-Fuentes/ ALFAQUI.. Foto: Digitalsport

Ifølge Wigans hjemmeside har spanske Albert Crusat signert toårskontrakt med klubben, med muligheter til å forlenge ett år. Den 29-åringe kantspilleren kommer fra Almería, som holder til på nivå to i Spania.

Manager Roberto Martínez måtte se at Charles N’Zogbia forsvant til Aston Villa tidligere i sommer, men har nå funnet en erstatter.

– Vi har fulgt Albert i lang tid, og det er fantastiske nyheter at vi klarte å hente ham. Han er en eksplosiv spiller, som forstår hvordan man kan påvirke spillet med sine ferdigheter, etter å ha spilt lenge i en den konkurransedyktige, taktiske og krevende spanske ligaen , sier Martínez ifølge Sky Sports.

– Han vil tilføre noe helt nytt i stallen. Han har ekstrem hurtighet, raske føtter, og har spilt over 150 kamper i La Liga. Jeg er sikker på at han takler overgangen til Premier League, og jeg tror våre supportere vil elske ham fordi han er en spennende spiller, supplerer Martínez.

Crusat har flere aldersbestemte landskamper for Spania, og har spilt for Espanyol og Lleida i tillegg til Almeria. Han står bokført med 33 scoringer på 199 kamper for sistnevnte.