Bodø/Glimt ser etter nye spillere. På toppen av ønskelista står Nordreisa-tvillingene Vegard og Thomas Braathen.

24-åringene spiller for tiden i Alta, men innrømmer overfor Avisa Nordland at de har vært i uformelle samtaler med Bodø-klubben.

— Jeg kjenner til interessen fra Glimt. Jeg er Bosman-spiller etter sesongen og kan egentlig bestemme selv hva jeg gjør etter sesongslutt, sier midtstopper Thomas Braaten til avisen.

Statistikksenter 1.divisjon:

— Det er selvsagt smigrende at en klubb som Glimt er interessert. Det at større klubber enn Alta ønsker mine tjenester, betyr at jeg må ha gjort noe riktig som fotballspiller. Glimt vil på mange måter være et nivå opp for egen del. Det ligger i kortene at Glimt tar steget opp til eliteserien raskere enn Alta, påpeker den robuste stopperen.

Tvillingbror Vegard spiller spiss, og er på utlån til Alta fra Lokeren. Kontrakten med den belgiske klubben går ikke ut før om halvannet år.

- Jeg er ganske sikker på at Glimt rykker opp til eliteserien om en sesong eller to. Det er smigrende at de er interessert. Jeg er glad på broderens vegne, og jeg er glad på egne vegne. Jeg må vurdere Glimt på lik linje med andre klubber som er interessert, sier Vegard Braathen til AN.