– Det er et luksusproblem, og det er mitt privilegium som trener å velge, sier Løv-Ham-trener Trond Amundsen.

Han forteller om en totalt forvandlet situasjon i forhold til fjorårshøsten.

– Kontrasten er veldig stor. Konkurransen om plassene på laget er en helt annen, og dermed er spillerne mer skjerpet på trening, forteller Amundsen, som er leder for et lag som virkelig er inne i flytsonen. På totalt fjorten kamper siden oppkjøringen startet står Løv-Ham med tolv seirer og to uavgjorte.

Storesund på benken igjen

Til forrige kamp mot Notodden kunne treneren tillate seg å vrake midtbanespiller Erlend Storesund. Mye tyder på at det samme skjer i dag. Storesund var ikke blant de elleve utvalgte i gul vest under gårsdagens formasjonstrening i Vestlandshallen.

Det var imidlertid Arve Walde, og dermed ser det ut til at venstrekanten skyver Espen Minde ut av laget i dagens kamp i Vestlandshallen. Walde har startet de to første seriekampene på benken, men ser bare positivt på den tøffe konkurransen.

– Mye bedre bredde

– Det er veldig stor forskjell fra tidligere. Vi har en mye bedre bredde, og det er svært positivt for laget. Kommer du på benken må du bare bite tennnene sammen, sier Walde.

Sannsynlig Løv-Ham-lag (4-3-3): Kim Deinoff – Fredrik Myhre, Kristian Vange, Knut Walde, Marius Solberg – Arnaud Monkam, Efe Ehiorobo, Stian Birkeland — Samir Saric, Stephen Ademolu, Arve Walde.