Pusic kom til Brann foran fjorårssesongen som Bosman-spiller. Klubben får dermed igjen sine utlegg på angriperen når han i dag etter alt å dømme melder overgang til det danske bunnlaget fra Vest-Jylland. Spilleren, som gjorde seg mektig upopulær i spillergruppen da han i november dro på ferie til Nigeria uten tillatelse, er ventet å signere sin kontrakt i løpet av svært kort tid.

— Situasjonen er at det fortsatt er dialog mellom tre parter – Martin, klubben og eventuell ny klubb, sier Brann-trener Rikard Norling til BT.

Tar dere for gitt at han forsvinner nå?

— Jeg vil ikke forutsette eller utelukke noe, jeg kan bare konstatere at situasjonen er som den er.

Orlov på vei inn?

Etter alt å dømme går overgangen i orden, og da står Brann tilbake med kun Erik Huseklepp og Håkon Lorentzen som spisser. Klubben arbeider på spreng med å skaffe forsterkninger, og mye tyder på at det er 27 år gamle Jakob Orlov fra Gefle som kommer inn i troppen. Den svenske klubben har en meget tynn stall, men Rikard Norlings status i Sverige har bidratt til at Orlov selv er interessert i å skifte til norsk serie.

Daglig leder Roald Bruun-Hanssen skriver i en sms til BT at han ikke ønsker å kommentere verken et potensielt salg av Pusic eller mulige erstattere.

Tidligere i uken var Pusic svært klar på at han ønsker seg bort fra Brann, etter kun én sesong i klubben.

— Jeg vil forlate Brann. Jeg tror det er rett tid for å gjøre det. Jeg har lært mye i Brann. Norsk fotball har lært meg at det er viktig å være fysisk sterk. Men nå ønsker jeg meg til en mer teknisk liga, sa han til BT mandag.

Videre i Europa

Klubben han trolig blir klar for i dag, sliter tungt i den danske serien, der de ligger på nedrykksplass. Da har det gått bedre i Europaligaen, der et dobbeltoppgjør mot Fiorentina venter i 16-delsfinalen i februar.

Pusic var i Danmark for å møte sin potensielt nye arbeidsgiver søndag. Esbjergs sportslige leder ville da ikke bekrefte overfor BT at spissen hadde vært hos dem, men vedgikk at han hadde god kjennskap til spilleren.